Prednosti email oglaševanja z aplikacijo iMailer

Orodja email marketinga danes predstavljajo najučinkovitejši neposredni pristop do kupcev. Metodo danes uporabljajo številna podjetja v Sloveniji in po svetu. Z iMailerjem lahko tudi vaše podjetje dobi dostop do preprostega orodja za spletno marketing in si zagotovi številne prednosti.

Usmerjanje marketinških aktivnosti

Usmerjanje posameznih marketinških aktivnosti vašega podjetja je bistvenega pomena za doseganje večjega učinka. Z iMailerjem lahko posamezne marketinške akcije usmerjate na točno določene ciljne skupine. Statistična obdelava akcij vam omogoča pregled nad dostavo ter branostjo vaših sporočil ter pregledom povezav (links) v sporočilu, ki so prejemnike najbolj zanimale. Tako znanje pripomore k lažjemu načrtovanju oglaševalskih aktivnosti v prihodnje.

Pošiljanje personaliziranih sporočil

Odzivnost posameznih ciljnih skupin lahko povečate s preprostim prilagajanjem izgleda in vsebine sporočila. iMailer vam omogoča obsežno prilagajanje izgleda poslanih sporočil in njihove vsebine. Bi bil odziv vaših kupcev boljši, če bi poslali drugače oblikovano sporočilo ženskim in moškim strankam? Prepoznajte različne tipe prejemnikov in svoja sporočila prilagodite njihovem odzivu.

Preprosto oblikovanje in brezskrbno pošiljanje sporočil

Z uporabo naprednega urejevalnika lahko ustvarjate profesionalno oblikovane email predloge (templates), ki jih enostavno odpošljete na poljubno število naslovov ali shranite za kasnejšo uporabo. iMailer zagotavlja pošiljanje tudi zahtevno oblikovanih HTML email sporočil brez strahu, da jih naslovniki ne bi mogli prebrati. Poleg napredno oblikovanega sporočila, lahko namreč vključite tudi golo tekstovno različico sporočila (plain text email), ki omogoči prebiranje vsebine vsakomur, ne glede na zastarelost njihovega poštnega odjemalca. Naslovnik si vedno lahko polno oblikovano sporočilo ogleda tudi v spletni različici, kar še dodatno zagotovi korekten prikaz sporočila.

Izbor pravega trenutka

iMailer nudi odlog pošiljanja. Vsako masovno pošiljanje nadzorujete z nastavitvijo časa in datuma pošiljanja e-mail sporočil. Tako lahko natančno načrtujete svoje marketinške aktivnosti že vnaprej in določite čas, ob katerem bo uporabnik prejel sporočilo v svoj poštni predal tudi v vaši odsotnosti (v času dopusta).

Učinkovitejše načrtovanje prihodnjih kampanj

S pomočjo razpoložljivih statistik, ki vam jih iMailer zagotavlja vam je omogočena tudi učinkovitejša izpeljava nadaljnjih marketinških kampanj, saj lahko merite odziv na različne uporabljene pristope in tehnike prepričevanja. Eno osnovnih marketinških načel je, da je potrebno najti najučinkovitejši način prepričevanja ciljne populacije. Ker univerzalnega pristopa, ki bi večno prinašal najboljše rezultate, ni, velja uporabljati pristop dokler deluje, njegovo delovanje pa nenehno preizkušati in spremljati.

Enostavno in natančno merjenje odziva

V svoja email sporočila in oglase lahko vstavite sledljive povezave in slike in preverite ali je sporočilo prepričalo naslovnike v nadaljnje poizvedovanje o vaši ponudbi. Poleg vam je omogočena tudi pregledna statistika kdo je sporočilo prejel in kdo tudi prebral.

Dostopen vedno in povsod

iMailer je dostopen preko spleta zato namestitev programa in popravkov nista potrebna. Ob vstopu v aplikacijo vedno uporabljate najnovejšo različico posodobitev in izboljšavm. Z iMailerjem lahko svoje marketinške kampanje načrtujete in zvajate kjerkoli na svetu in ne le iz svoje pisarne!

Prijava

Hitri kontakti

Oddaljena pomoč

Reklamna sporočila:

Brezplačna demonstracija